Promocions

Promoció de 4 habitatges unifamiliars

Descripció: Promoció de 4 habitatges unifamiliars d'estil rústic situats al poble de Vulpellac
Promotor: Construccions Lagraña Bravo, S.L.
Situació: Unitat d'actuació V1 - Parcel·la 1, 2, 3, 4
Carrer: Miquel de Sarriera. 17111 - Vulpellac (GIRONA)
Els habitatges estan equipats amb instal·lació de calefacció amb radiadors model rústic i aigua calenta mitjançant el sistema de gas ciutat, i també amb climatització de bomba d’aire calent i fred per conductes, sectoritzat en planta baixa i pis.
Les obertures exteriors són de fusta de castanyer massissa laminat amb els seus pòrtics interiors també de la mateixa manera i amb les manetes de ferro forjat, conjuntat amb la resta de la casa i amb vidres amb càmera d’aire 6.10.6.
Els sostres del bany i l’habitació-estudi estan construïts de fusta en la seva totalitat.
Així mateix, totes les teulades incorporen seu aïllament tèrmic, igual que els seus parets exteriors de 40 centímetres d’amplada.
La planta baixa té el forjat sanitari ventilat i impermeabilitzat.
Tots els habitatges estan equipades amb una porta de garatge basculant, mecanitzada automàticament.

 

MEMÒRIA CONSTRUCTIVA I DETALLS

Planta baixa
• Exteriors
• Saló-menjador-cuina
• Porta d’entrada
• Bany
• Habitació H
• Escalera
• Garatge

Planta pis
• Habitació E
• Habitació H2
• Habitació H3
• Bany
• Terrassa

EXTERIORS

Tancament perimetral de les parcel·les de paret de pedra a dues cares, amb una barana de ferro forjat a la part superior.
Els habitatges disposen d’una entrada per a cotxes amb un portal corredís i un altre vianants fet de ferro forjat, conjuntat amb els acabats exteriors.
El paviment exterior d’entrada al garatge està format per llambordes.
Voreres de 90 centímetres d’amplada perimetrals a l’habitatge, acabades amb toba vermella manual igual que els seus porxos i terrasses.
Jardí frontal a força de gespa natural decorat amb plantes autòctones i mecanitzat amb reg automàtic.
Les parcel·les estan equipades amb un pou d’aigua rústic, compartit entre dues habitatges i mecanitzat amb motor i grup de pressió individual.
Les parets exteriors dels habitatges estan recobertes amb pedra de recuperació en les cares sud, est i oest, mentre que la cara nord és arrebossada amb morter de calç. Així mateix, els muntants de les finestres estan construïts amb brancal de pedra vella de recuperació
.

INTERIORS

El paviment de la planta baixa és de gres compacte rústic de 30×30 cm. i de parquet de fusta rústic i lama ampla a la planta pis.
Els banys estan equipats amb enrajolats rústics de bona qualitat, plat de dutxa amb toba i rastell de dutxa i mampara de vidre o d’obra.
La cuina està equipada amb mobles de fusta massissa i amb tiradors de ferro forjat en totes les portes, amb marbre a frontal i fogons, campana d’obra i filtres d’acer i extractor industrial instal·lat en teulada, fogons i forn elèctric i fregadora de dues piques.
Tots els habitatges disposen d’un ampli menjador amb llar de foc d’obra acabada en pedra.