Empresa

Els teus professionals de la construcció al Baix Empordà
Empresa Lagraña Bravo

Construccions

LAGRAÑA BRAVO

Qui som

A Construccions Lagraña Bravo, ubicada al Baix Empordà, som gent d’ofici i junts sumem molts d’anys d’experiència en el sector.  Això  amb el temps ens ha permès configurar un solvent equip de professionals que donem una resposta seriosa i de qualitat a les teves necessitats d’obres i construccions.

El consolidat coneixement que tenim del terreny de l’empordà i zones properes ens permet ésser fidels a les tècniques i estils autòctons i això ens ajuda a ser harmoniosos amb l’entorn com a valor afegit.

A més, tenim clar que un client content és un èxit per nosaltres. I aquest és el nostre principal repte.

 

Filosofia

Al llarg dels anys i en el nostre dia a dia hem anat teixint conviccions que hem assimilat com a pròpies. Les hem fet nostres perquè ens ha donat bons resultats i ajudat a treballar cada cop millor.

Algunes que ja formen part de la nostra identitat són:

  • Qualitat. El consolidat coneixement que tenim del terreny de l’Empordà i zones properes ens permet ésser fidels a les tècniques i estils autòctons.
  • Compromís. Quan iniciem algun projecte ens impliquem del tot i el sentim nostre. No sabem treballar d’una altre manera. I no ho volem canviar.
  • Tracte proper. És un dels valors inherents nostres i que cultivem. Ens ajuda a entendre’ns millor sentin-nos del costat del client.
  • Escoltar. Quan més escoltem més sabem quin és l’objectiu i quina la solució a una necessitat.
  • Cercar solucions. Com tota empresa la nostra capacitat d’oferir respostes també té límits. Allà on no arribem, et cerquem la solució o alternativa.
  • Superar obstacles. També ens motiva, perquè ens fa créixer